Історія створення нейлонових чулков

 Ми - історичне товариство, яке прагне зберегти красу нейлонових панчіх живою і здоровою. Ми розповімо про історію панчох, дамо поради щодо їх носіння, відповідаємо на питання і робимо огляди продукції. Ми також працюємо з моделями і фотографами, надаючи їм поради та панчохи для додання справжніх деталей на їх фотографіях. Якщо у вас є питання, будь ласка, напишіть нам, але ми не сайт знайомств і не займаємося порнографією і не будемо відповідати на листи на ці теми.


Панчохи з нового волокна були представлені світу в 1939 році. Як на виставці на Західному узбережжі, так і на Всесвітній виставці на Східному узбережжі. 15 травня 1940 року відбувся перший офіційний випуск нових нейлонових панчіх у відкритий продаж. Жоден споживчий товар до цього не викликав такого загальнонаціонального стовпотворіння. До кінця року було продано 64 мільйони пар нейлонових панчіх.


Через кілька років після початку виробництва Сполучені Штати вплуталися в Другу світову війну, і все нейлонове виробництво пішло на потреби військових. Шовк також був недоступний. Жінки також використовували косметику, щоб імітувати панчохи, і утворився "чорний ринок" нейлону. Коли війна закінчилася, нейлон повернувся в виробництво панчіх. Попит на панчохи був настільки великий, що в магазинах почалися бійки. Ці бійки стали відомі як "нейлонові бунти". Знадобився рік, щоб виробництво почало наздоганяти попит.

charmmay57dp.jpg

На початку 60-х років панчохи становили 80% продажів панчішно-шкарпеткових виробів. Потім в моду увійшли міні-спідниці і в цілому більш короткі подоли. З'явилися колготки, і це змусило виробників підв'язок і панчіх придумувати способи конкурувати з цією новинкою. Вони збільшили довжину панчіх, зробили пояс вузьким, розробили тягнеться нейлон, поліпшили пояса для підв'язок і ввели різні способи кріплення панчіх (трусики з маленькими підв'язками або кліпсами). Але захоплення колготками перемогло, і до кінця 60-х років колготки становили 80% продажів панчішно-шкарпеткових виробів.


Нейлонові панчохи в суспільстві


Спочатку панчохи виготовлялися або з шовку, або з бавовни. Rayon був першою спробою замінити шовк промисловим матеріалом, але це був поганий продукт для панчіх. Волокно 6,6 компанії DuPont, яке пізніше назвали нейлоном, було першим справжнім синтетичним волокном, винайденим компанією. Це волокно не тільки володіло дивовижні властивості, але і могло бути створено на вимогу на фабриці. Панчохи були одним з перших продуктів, в яких використовувалося це нове волокно. Процес виробництва нейлонових панчіх вимагав багато ручної праці. В'язальна машина створювала плоский шматок нейлону, якому можна було надати форму (так званий Full Fashioned або Fully Fashioned). Це означає, що машина могла "скидати стежки" для створення форми ноги. Кінці плоскої частини зшивалися разом, що створювало шов і обробне отвір в області пояса. Потім панчіх зшивали - надягали на штучну ногу і відпарювати. У деяких панчохах для зручності в підошву вшивали бавовна.


Коли на ринку з'явилися круглов'язальні машини для виробництва нейлонових панчіх, панчохи стали виготовляти швидше, з меншою кількістю відходів і праці. Найбільшою перевагою для ринку було не зниження вартості, а відсутність швів на панчохах. Жінки завжди перевіряли, рівні чи у них шви. Але минуло кілька років, перш ніж безшовні панчохи стали модною нормою. Чому? Носіння панчіх було обов'язковим, тому шов був простим способом показати, що жінка одягнена правильно. Коли безшовні панчохи стали звичайним явищем, деякі кінорежисери могли попередити глядача про статус жінки, показавши, які панчохи на ній надіті. Якщо в одному з таких фільмів ви бачили жінку в панчохах зі швом, вона, швидше за все, була сумнівним персонажем, можливо, лиходійкою, временщіцей або частиною виворітного боку життя.


Чи залишилися панчохи зі швом в моді в 50-і роки завдяки каблуку-шпильці? Панчохи з прямими швами були обов'язковим елементом моди, але завжди були потрібні додаткові зусилля, щоб зберегти ці шви рівними. Безшовні панчохи вперше з'явилися в 1952 році, на наступний рік після винаходу каблука-шпильки. Тепер поговоримо про притягнення уваги до ноги, новий тонкий каблук зробив стандартний товстий широкий каблук нудним. Шпилька повернула увагу до ноги. До появи каблука-шпильки лінія шва панчіх як би зупинялася на черевику. Новий тонкий каблук зробив лінію шва довшою, і таким чином жіноча нога стала здаватися довшим. Це коштувало додаткових зусиль, щоб мати шви при носінні шпильок. Крім того, звичайні панчохи мали блоковий дизайн на підборах, але потім став популярний загострений дизайн, який відмінно виглядав зі шпилькою.


Танець свінг - нестаріюче веселощі на танцполі Тетяна Каткарт:

(Частина її статті) Мода того часу була великою частиною соціального досвіду свінгова танців і джаз-клубів. Оскільки можливість вільно рухатися була дуже важлива, часто носили штани і короткі спідниці, що дозволяють займатися спортом і акробатикою. Але в міру того, як свінг прокладав собі шлях в вишукані танцювальні зали і бальні зали по всій країні, брюки і короткі спідниці були замінені на більш стильні сукні. Оскільки відверту сукню з вузькою спідницею не годилося, фасони суконь еволюціонували, щоб відповідати декілька хвилин на вправи, необхідного для учасниць. І не треба було багато часу, щоб зрозуміти, що повна, струмлива спідниця дуже доповнює драматизм підйомів і обертань. Оскільки спідниці будуть злітати вгору і оголювати то, що знаходиться під ними, панчохи і нижню білизну повинні бути такими ж представницькими, як і решті наряд. Сучасні свінгери люблять вбиратися в одяг, зачіски і макіяж в стилі 30-х, 40-х і 50-х років, коли йдуть танцювати. Це робить досвід більш веселим і автентичним.


Якщо ви шукаєте ідеальні панчохи, все залежить від того, що ви шукаєте. У Secrets in Lace є приголомшливі панчохи, але вони дуже дорогі. Я носила їх, і вони дуже хороші - панчохи Fully Fashioned - мій особистий фаворит. Stockingshq - ще один сайт з неперевершеним вибором панчіх і досить хорошими цінами, хоча вони базуються у Великобританії. Я особисто робила покупки в Magnolia hosiery, і їх панчохи м'які, шовковисті і досить довговічні. Mytights - ще один магазин, в якому я робила покупки. У них відмінні ціни і приголомшливі панчішно-шкарпеткові вироби. В основному вони продають колготки / колготки, але у них є і панчохи. Я купила панчохи Aristco Ultra Shine і просто в захваті від них і дуже їх рекомендую, особливо якщо вам подобаються прозорі панчохи з приємним глянцевим блиском. MyTights унікальний тим, що сайт розповість вам про ключові моменти кожного товару, таких як щільність, глянцеві вони або матові, сандально мисок (гладкий мисок) або посилений мисок, і т.д. Це, безумовно, корисно, особливо якщо ви шукаєте щось конкретне.

Якщо ви шукаєте щось подешевше або щось куплене в магазині, а не через інтернет, але при цьому з чудовою шовковистістю, я раджу Vassarette. Вони є в Wal-Mart (примітка NSS - їх також можна знайти в Target) і коштують близько $ 5.00 або менше. Вони мають приємний блиск, особливо білі. Вони одні з найбільш шовковистих, які я знайшла досі. Крім того, у них є панчохи з заднім швом, що, на мій погляд, дуже сексуально. Для більш довговічних панчіх я знайшла White Stag і No Boundaries (які виглядають однаково), які просто приголомшливі! За зовнішнім виглядом вони схожі на Peavey або Tamara ( "Hooters" колготки). Вони прекрасні на дотик, мають самий приголомшливий блиск / шіммер, який я бачила, і при цьому коштують менше $ 5.00. Я також беру їх в Wal-Mart. Хоча вони трохи завеликі, і це моя єдина скарга на них. Але красиві мереживні топи. Але вони не прозорі і мають лайкру, яка надає їм міцність. На головній сторінці мого сайту, Slip Closet, є фотографія, на якій я за робочим столом в панчохах No Boundaries. Незважаючи на те, що фотографія невеликого розміру, по ній можна зрозуміти, який приголомшливий блиск і вид мають панчохи.


Коли ви намагаєтеся знайти ідеальну марку панчіх, я раджу просто весело експериментувати, щоб знайти саме той вид і відчуття, які вам потрібні.

img src Eclipart

Лідія: У мене були проблеми з пошуком поясів для підв'язок, бо ті, які я купувала, розвалювалися. Потім я знайшла цей дійсно чудовий магазин на ebay з Польщі. Сьогодні я отримала свій пояс з підв'язками, і якість, міцність і увагу до деталей просто чудові. Можливо, це може стати джерелом інформації для інших.


Сью надіслала лист і сказала: "Я особисто рекомендую сайт під назвою Touchable stockings, де продаються панчохи і нижню білизну. Широкий вибір стилів панчіх і дуже розумні ціни, включаючи дуже широкий вибір стилів, кольорів і відтінків повністю модних панчіх. Вони розташовані в Великобританії.


Від Heidi M: Я купила дві пари панчіх Magnolia і взяла їх з собою у відпустку. Звичайні панчохи зі швом я оцінюю на п'ятірку. Вони добре сидять, добре зроблені і поки що добре тримаються. Повністю модну чорну пару з заднім швом я оцінюю на B +. Єдине, на що я скаржуся, це те, що вони випускаються тільки в довжині Opera. Це трохи ускладнює життя нам, невисоким дівчатам, тому що мені доводиться піднімати їх набагато вище, і вони врізаються в стегна, як неприємні сучасні підв'язки. Однак після коригування за допомогою сучасного пояса з підв'язками я можу зробити так, щоб вони працювали. В цілому, я думаю, що це хороша угода за таку ціну, і я б замовила ще!


Міс Ешлі відповідає на питання, що стосується алергічної реакції на панчішно-шкарпеткові вироби - Сучасні нейлонові вироби виготовляються зі спандексом, щоб зробити їх еластичними, і я думаю, що саме це викликає проблему, а не нейлон. Я ношу вантажні панчохи або ретро-репродукції, які все ще виготовляються з тих же матеріалів і на тих же верстатах, що і в 1950-х роках. Вони зроблені з 100% нейлону, і це помітно, тому що вони майже не тягнуться, і на відміну від нейлону зі спандексом в складі, вони дихають і більш комфортні в носінні. Мені доводиться носити шланги кожен день, а в колготках завжди було жарко і колюче, але справжні панчохи з 100% нейлону - це задоволення від носіння! Звичайно, їх доводиться підв'язувати поясом або підв'язками на поясі, але я швидко до цього звикла. Мені також подобається, що в них я відчуваю себе дуже старомодною і жіночною. Може, і вам варто спробувати. Просто наберіть в Google "вінтажні панчохи", в інтернеті є багато хороших магазинів. До речі, тримайтеся подалі від панчіх з силіконовою стрічкою, щоб вони трималися. Цей силікон гірше, ніж спандекс, з точки зору алергії, і викличе у вас хворобливу висип.

Від Тоні Р .: Я ношу вантажні текстуровані панчохи, вони дуже міцні і зручні.


Хитрість Ребекки: я видаляю напилком все гострі краї, а потім перевіряю свої нігті (пальці рук і ніг) на парі панчоху, на яких вже є прожилки. Це гарантує, що не буде ніяких випадкових зачіпок або проколів.

У Кеті є хороша стаття про вінтажному стилі, а також про зберігання панчіх:


питання:

Мої ноги ковзають у взутті, тому що нейлон слизький - що порадите?


Існують невеликі подушечки, які поміщаються всередину взуття і допомагають вирішити цю проблему - один з брендів - KIWI® Smiling Feet ™ противоскользящие подушечки.


питання:

Де я можу купити вантажні панчохи онлайн?


За обслуговуванням і вибором звертайтеся на сайт Stocking Showcase. У них також великий вибір поясів з підв'язками. Стів і Христина на сайті http://www.stockingshowcase.com


питання:

Де я можу купити вінтажну нижню білизну?


За вінтажним білизною, представленим зі смаком, звертайтеся в AnniePanties. Поговоріть з Ганною

питання:

Що ви думаєте про браслетах на щиколотках з панчохами?


Є багато думок з цього приводу: від того, що вони підкреслюють панчохи, до того, що вони відволікають увагу, від того, що вони виглядають паскудно, до того, що вони додають стилю. Одне можна сказати напевно - вони можуть зачепитися за панчіх. Класичний варіант - носити браслет під панчохою, і це допомагає уникнути зачіпок. Раніше носити браслет під панчохою було легко, тому що плоска в'язка дозволяла браслету регулюватися, але в сучасних панчішно-шкарпеткових виробах це не так. Щоб носити браслет під сучасними панчохами, потрібно бути впевненим, що браслет на місці, і не дозволяти йому підніматися при надяганні панчіх. Браслет, зроблений в стилі "ялинка", зазвичай має дуже гладку поверхню, але переконайтеся, що застібка не груба. Ще один варіант - браслет з гладких намистин / каменів.


питання:

Чому на деяких панчохах є сліди від швів? TESS


В оригінальних панчохах Full-fashioned використовувався нееластичний нейлон, який в'язався плоскою в'язкою. Один тип процесу в'язання створював вигини для додання форми панчохам. Формування або надання форми відбувається вище і нижче коліна і у щиколотки. Під час цього процесу з'являються знамениті "сліди", коли матеріалу надають форму спускаються стежки. Ці маленькі "сліди" можна побачити з боків шва, найбільш помітні на литках.


питання:

Чи робить більш високий номер калібру більш щільним панчіх? SUE


Справжня гладкість вимірюється в денье, і чим менше номер, тим тонше (дрібніше) нейлонова нитка, тим глаже панчіх. Так, 15 деньє набагато легше, ніж 40 деньє. Коефіцієнт щільності - це те, наскільки щільно нейлонові нитки прилягають один до одного. Чим вище калібр, тим тісніше нитки. Деякі панчохи вимірюються в голках, але ідея та ж (чим більше голок використовується, тим ближче нитки). Панчоха щільністю 60 г виглядає і відчувається набагато більш гладким, ніж панчіх щільністю 40 г.


питання:

Що ви думаєте про те, як залишатися в теплі, носячи панчохи в холодну погоду? ГАННА


Найкраще використовувати нейлон щільністю 70 ден. Іноді його називають Service Weight, 60 і 70 ден - це не линяє нейлон, але при цьому він залишається шовковистим на дотик. Енн живе і працює в Нью-Йорку, тому ми відправили їй пару панчіх з 70 ден, щоб вона їх випробувала. Вона була вражена не тільки тим, що її ноги залишаються в теплі, а й тим, що панчохи не зношуються.

Крім того, деяким жінкам подобається носити панчохи під брюками, коли на вулиці холодно.


питання:

Я тільки що подивилася постановку опери "L'elisir d'Amore" сьогодні ввечері, оновлену з початку 1800-х років до 1957 року в Техасі. Так ось, деякі жінки носили безшовні панчохи, а дві - панчохи зі швом. Однак у панчоху зі швом не було "каблуків". Хіба ви не знаєте, коли був винайдений стиль "голий каблук" для панчіх з швом? РПБ


Я не впевнений. Кругова в'язальна машина для панчіх з'явилася на ринку в 1952 році, і вони створили безшовні панчохи. Щоб зробити панчохи "зі швом" на Кругловязальних машині, потрібно було вшити помилковий шов. Можливо, це і стало причиною появи стилю "голий каблук".

питання:

Мені цікаво, чи знаєте ви, в який період часу сітки-рибки вперше увійшли в моду? ДЖИМ


Цікавий панчіх - це панчіх з відкритим плетінням, зазвичай званий "риб'ячої сіткою". Таке плетіння може бути від дуже тісного до дуже широкого. Панчохи в сіточку входять і виходять з моди з 1920-х років. У перші роки найбільш поширеним кольором був бежевий. Панчохи з текстурою були популярні в 1950-х роках, і в той час панчохи в сіточку зазвичай можна було побачити на сцені, особливо чорного кольору. Все змінилося, коли Джейн Рассел почала носити їх на публіці. Звичайно, це призвело до того, що панчохи в сіточку знову стали модними. Але, як водиться, вони втратили популярність і з тих пір то входять, то виходять з моди.

питання:

Я читав, і там згадувався термін "оперний шланг" - що це таке? Денніс


Трохи передісторії. Колготки з'явилися тільки в 60-х роках. Взагалі панчохи в 40-х і навіть в 50-х роках носили набагато коротше (довжина), ніж зараз, і у них зазвичай була велика талія. В ті часи не було коротких суконь або нарядів, за винятком танцівниць і артистів. Панчохи повинні були бути дуже довгими, з маленькою талією або взагалі без неї. Ці дуже довгі панчохи іноді називали оперними шлангами. Часто їх пришивали до костюмів і нарядам, тому підв'язки були не потрібні. Якщо підв'язки використовувалися з оперними панчохами, то ремінці були дуже короткими. Вони також могли бути товщі, щоб витримати знущання під час представлення. Коли на сцені з'явилися міні-спідниці, звичайні панчохи стали робити довшими і з меншим поясом, але вони поступилися колготкам. Іноді можна зустріти в продажу панчохи "оперної довжини".


питання:

Чи носили жінки в армії панчохи під час Другої світової війни?


FREE A MARINE TO FIGHT: Women Marines in World War II by Colonel Mary V Stremlow, USMCR (Ret) ... Жіночі та модні панчохи повної довжини, бежеві, з швом, були обов'язковим атрибутом усіх службових і парадних мундирів, а бавовняні шланги носили рядові. Оскільки нейлонові, віскозне і шовкові панчохи були унормовані через дефіцит військового часу, деяким жінкам в інших службах було дозволено використовувати косметику для ніг, але не жінкам-морським піхотинцям.

Информация: https://zhenskie-sekretiki.blogspot.com/2021/10/blog-post.html

Комментарии